تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مبانی نظری خصیص منابع بین لایه ای در ارتباطات بی سیم تکنیک ها و مدل های عملی برای طراحی و بهینه سازی

روبرو

وبلاگی مفید برای پیشرفت جامعه

مبانی نظری خصیص منابع بین لایه ای در ارتباطات بی سیم تکنیک ها و مدل های عملی برای طراحی و بهینه سازی

مبانی نظری خصیص منابع بین لایه ای در ارتباطات بی سیم تکنیک ها و مدل های عملی برای طراحی و بهینه سازی تخصیص منابع لایه ای - یکی از داغ ترین مباحث در ارتباطات بی سیم را ارائه می دهد.
تحقیق مقایسه تطبیقی ​​بین ملی: نظریه و عمل حاوی مقالات کنفرانس میزگرد تحقیق پیمایشی مقایسه ای بین کشوری است که در 25 تا 29 ژوئیه 1972 در بوداپست ، مجارستان برگزار مبانی نظری شد. مقالات در مورد نظریه و عمل بین ملی تحقیق مقایسه ای پیمایشی. سازماندهی و اجرای محصولات تحقیق پیمایشی بین ملی ، همراه با تجزیه و تحلیل و تفسیر در تحقیقات پیمایشی بین ملی و نقش نظریه در فرایند تحقیق مورد بحث قرار گرفته است. این کتاب از 12 فصل تشکیل شده است و با بحث در مورد استراتژی تحقیق پیمایشی بین ملی برای توسعه نظریه اجتماعی آغاز می شود. اهداف و پیامدهای بررسی بین ملی نیز در نظر گرفته شده است. در فصل های بعدی ، تحقیقات پیمایشی تطبیقی ​​بین ملی در زمینه هایی مانند بزهکاری و توسعه کودکان انجام می شود. بودجه زمان و صنعتی سازی و ارزشها در سیاست. روند تحقیقات پیمایشی بین کشوری ، همراه مبانی نظری با تجزیه و تحلیل و استنتاج در چنین مطالعاتی و نقش نظریه در روند تحقیق ، مشخص شده است. فصل آخر به بررسی راههای گسترش دامنه جهانی تحقیقات پیمایشی می پردازد. این مونوگرافی مورد توجه دانشمندان علوم اجتماعی ، جامعه شناسان و محققان علوم اجتماعی خواهد بود.
تخصیص منابع در شبکه های بی سیم به طور سنتی یا از طریق تئوری اطلاعات یا شبکه های ارتباطی انجام می شود. برای از بین بردن موانع موجود در بین این رویکردهای متمایز ، این کتاب با ارائه تکنیک ها ، مدل ها و روش های تخصیص منابع بین لایه ای ، از لایه های فیزیکی و شبکه ای پل می زند. رویکرد منحصر به فردمبانی نظری  آن امکان بهینه سازی منابع شبکه را فراهم می کند و مهندسان را قادر می سازد کیفیت سیگنال را بهبود بخشند ، شبکه و طیف را افزایش دهند ، توان تولید را افزایش دهند و مشکل سایه زایی را حل کنند. موضوعات تحت پوشش شامل دیدگاه های مختلف بهره وری طیفی ، نقش تنوع مکانی ، تأخیر در تخصیص منابع و الحاقات احتمالی به سیستم های OFDMA است.
این یک مرجع ایده آل برای تخصیص منابع بین لایه ای بین لایه های PHY و MAC برای مهندسین تحقیق و توسعه و طراحی شبکه و محققان در دانشگاه هایی است که با شبکه های حسگر و سیستم های شناختی سروکار

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 4:54 توسط شهروز | تعداد بازديد : 206 | |